ksiązki dla sportowca
ksiązki dla sportowca
Jakie książki porady można polecić osobie intensywnie uprawiającej sport. Może jakieś zestawy ćwiczeń. Znacie takie wydawnictwa?
Re: ksiązki dla sportowca
Też szukałam książki dla osób uprawiających sport i tarfiłam tu bee/pl/obsesja-doskonalosci-profesjonalne-przygotowanie-motoryczne-i-mentalne-w-sportach-wyczynowych-dawid-piatkowski_p17847.html
Znalazłam omówienie książki o profesjonalnym, metorycznym przygotowaniu sportowców wyczynowych. W tej książce - atlasie są podane ćwiczenia kształtujące szybkość, zwinność, gibkość itp.
Ale w tym sklepie znajdziesz też inne książki dla osób ćwiczących.
Znalazłam omówienie książki o profesjonalnym, metorycznym przygotowaniu sportowców wyczynowych. W tej książce - atlasie są podane ćwiczenia kształtujące szybkość, zwinność, gibkość itp.
Ale w tym sklepie znajdziesz też inne książki dla osób ćwiczących.
Niestety, nie pomogę. A to ma być ogólnie prezent, czy co? Bo ja mam na oku takie obuwie jak salomon ivy boa boardserwis/pl/salomon-ivy-boa-bordowe-buty-snowboardowe dla syna na swowboard. U nas w mieście na razie stoki działają, to chcemy, żeby jak najszybciej wykorzystywał możliwości. Co wy o tym sądzicie?
Nie wiem jak Wy ale ja uważam, że rzadko można spotkać sportowca który lubi czytać książki. Dlatego też bardziej dajmy mu jakiś katalog sprzętu do ćwiczeń czy coś w tym stylu a nie książkę. Ja jak szukałam czegoś na temat ćwiczeń to znalazłam tego linka ceneolokalnie/pl/lodz/hantle pod którym kryją się hantle. Także przy okazji dokonam zakupu takiego sprzętu do ćwiczeń.
A po co kupować książki, skoro jest taki blog dostępny fitrepublic/pl/co-daje-plank-i-jak-go-robic-efekty-cwiczenia-deski/ i to zupełnie za darmo? Myślę, że lepiej podsunąć komuś taką stronę, bo ciągle pojawiają się tam nowe artykuły, a w nich informacje i wskazówki, które mogą okazać się naprawdę niezwykle pomocne.